Дали некогаш сте сакале да направите Instagram календар, превкусно вегетаријанско тако  или шесто аголна полица за книги? Независно дали сте по технологијата, автомобилизмот, или градинарство, нашиот сајт на денот би можел да биде исклучително корисна дестинација. SnapGuide е енциклопедија од чекор-по-чекор водичи за самостојна изработка на апсолутно сè и сешто. Сите водичи се составени од едноставни, кратки […]

Прочитај повеќе

You’re getting old е сајт кој или ќе ве фрли во депресија или пак носталгично ќе ви ја прикаже магијата на животот. :) Со оставање на вашата дата на раѓање, сајтот ќе ви даде одлична претстава за тоа колку всушност сте стари. Првото нешто што ќе го забележите по внесувањето на податоците се навидум безболни информации за […]

Прочитај повеќе

Денешниот сајт на денот – StumbleUpon.com. Откривајте сајтови кроени по ваши интереси. Тоа е мисијата на Stumble Upon и, верувајте кога ќе ви кажам, нема подобар во реализација на истата. И после 14 години од своето основање, овој сајт е одлична врата која нуди добро сурфање низ џунглата наречана интернет. StumbleUpon користи напредни алгоритми да го прикаже најинтересното […]

Прочитај повеќе

Во случај да имате минута, час или пак цел ден на располагање како и желба да ја задоволите вашата љубопитна природа, опуштете се со доза информации на All Day. Статии како на кој начин се користеле кучињата за војни цели, кои десет филма ќе ви помогнат да заборавите на вашата бивша девојка/дечко или пак како се користи магијата на […]

Прочитај повеќе