Илон Маск испрати имејл порака до своите вработени со која ги извести дека се жртви на саботажа. Сè започна со пожар во еден од погоните на Tesla. Г. Маск ги извести вработените дека пожарот е дело на саботер кој е вработен во компанијата. Сепак, малку подоцна основачот на Tesla испрати уште една порака, во која […]

Прочитај повеќе