Samsung и Disney ќе ги оживеат омилените ликови од цртаните во форма на AR емоџи (AR emojis). За жал, оние кои што ќе сакаат ќе можат да ги користат стикерите само преку камерите на Galaxy S9 и Galaxy S9+. “Со поставувањето на нашите ликови и приказни за новата дигитална платформа, создаваме секојдневно доживување на Дизни светот, на било […]

Прочитај повеќе

По бројни шпекулации, Samsung конечно ги претстави новите Galaxy паметни телефони, S9 и S9+. Според податоците, телефоните овозможуваат збогатено музичко искуство со моќни стерео звучници поставени со помош на AKG, извонреден звук со Dolby Atmos и редефиниран бесконечен екран од раб до раб. S9 и S9+ доаѓат со новата „SmartThings“ апликација, која ги обединува постоечките […]

Прочитај повеќе