Sony претстави два модели на таблет компјутери кои ќе работат на Android Honeycomb оперативниот систем, и ќе започнат да се продаваат ширум светот оваа есен. S1 ќе има 9.4 инчен екран, додека S2 ќе има 5.5 инчен екран кој може да се преклопува.

Прочитај повеќе