S2 Music Player е солидна апликација за репродукција на вашата омилена музика преку телефон. Се работи за наследник на надалеку популарниот Shuttle Music Player. Со S2 Music Player, меѓутоа, не можете да стримате музика туку само да ги слушате оние музички фајлови кои претходно сте ги префрлиле на вашиот телефон. Единствен начин за стримување е […]

Прочитај повеќе