Најновата епизода на GG.MK има не еден, туку двајца гости. Специјална причина за гостувањата е враќањето на конференцијата Microsoft Визија. Како дополнување на овој настан Гораст имаше интервју со претставникот на Microsoft за регионот, Мајкл Колгер. Што се однесува за игрите, сепак имаше доволно простор да се дискутира за неколку игри. Со Dishonored 2 и […]

Прочитај повеќе