Кога луѓето започнуваат со вежбање, можеби најважно е одржувањето на мотивација. Популарната фитнес апликација Runkeeper додаде нова функционалност Running Groups, чија цел е креирање на група за трчање, а со тоа посветување внимание и на социјалниот дел од трчањето. Корисниците можат да направат групи за трчање, налик на виртуелни клубови, во кои можат да членуваат […]

Прочитај повеќе