Google претстави апликација Androidify со која може да го персонализирате познатиот Android робот, пример, како што Google си игра со изгледот на андроидот при секоја верзија, Honeycomb, Gingerbread, со Androidify сега можете тоа да го направите и вие.

Прочитај повеќе

Дизајнот пред се има цел да ја истакне разновидната ИТ содржината многу повеќе од стариот дизајн, кој иако беше поелегантен, беше и ограничен во функционалноста. Затоа се решивме за ваков нов дизајн на WordPress платформата.

Прочитај повеќе