Sharp го претстави RoboHon, кој е паметен телефон и робот во исто време. Роботот се движи и игра, но во исто време се користи и како телефон со импресивна цена од 1.800 долари. Роботот може да се користи и како гласовен асистент, функција која се чини одлично ја извршува, но и како видео проектор. Интеракцијата […]

Прочитај повеќе