Роботите развиваат слични навики со луѓето. Како и секој збунет корисник кој не ги знае сите детали за рецептот или најдобриот начин да склопите плакар, така и роботите ќе одат на YouTube за да учат од видео туторијалите. Најверојатно доколку веќе сте биле на YouTube во потрага по помош сте забележале дека не сите видеа […]

Прочитај повеќе