Нова игра, нов успех и нов рекорд од македонската компанија Final Frontier Games. Kickstarter кампањата за Robin Hood and the Merry Men ја затворија со 537.093 долари од 6762 поддржувачи.  Со оваа сума го надминаа минималниот праг за 2685%. Досега собрани 1 милион долари од Kickstarter Ова можеби и не е најголемиот исчeкор кој тимот […]

Прочитај повеќе

Ако некој од Македонија ги познава crowdfund платформите, тоа мора да се Final Frontier Games. Нивната нова игра Robhin Hood and the Merry Men успешно ја започна kickstarter кампањата. Во моментив играта е поддржана од 1788 луѓе, а досега се собрани над 129.129долари. Интересот можеби и не е изненадување со оглед на тоа дека играта беше […]

Прочитај повеќе

Денеска започнува кампањата за новата игра од Final Frontier Games, Robin Hood and the Merry Men. На тимот на Final Frontier за оваа игра се приклучи Мартин Пул, кој заедно со Војкан Крстевски, Ивана Крстевска, Маја Матовска и Тони Тошевски ја дизајнираа играта. За изгледот на играта повторно е задолжен Тхе Мичо. Подолу може да погледнете […]

Прочитај повеќе