Кабелскиот оператор Телекабел е новиот мобилен оператор. Основачот на компанијата, Роберт Димитров на својот Facebook профил најави дека продажбата на броеви започнува следната недела, од 21 јануари. Префиксот на новиот оператор е 074, а барем засега се најавени 3 пакети. Пакет 300, 500, 1500 и веројатно претпоставувате тоа е и висината на претплатата која корисникот […]

Прочитај повеќе

Кабелскиот оператор Телекабел најавува дека оваа година ќе започне да нуди и мобилна телефонија. Ова го објави основачот на компанијата, Роберт Димитров по повод 21 година од постоењето на Телекабел. Веста доаѓа од Facebook-профилот на основачот, кој потсети и на дел од претходните поважни настани за Телекабел. Телекабел започна како кабелски оператор, а со текот […]

Прочитај повеќе