Компанијата зад озлогласената заштита Denuvo стави крај на бугарската кракерска група Revolt откако поднесе тужба против лидерот на групата – Voksi. Со изненадувачка брзина, бугарските власти го згаснаа нивниот веб сајт и ги конфискуваа компјутерите на Voksi. „Конечно се случи, не можам да кажам дека не го очекував ова, Denuvo поднесе тужба против мене на […]

Прочитај повеќе