Twitter ги измени своите правила, додавајќи дека понекогаш ќе ви прикажува твитови од луѓе кои не ги следите. Сега, наместо да гледате твитови од твитерџии кои сакате да ги читате, ретвитови и реклами, во вашиот тајмлајн ќе бидат додадени и твитови кои „се релевантни и популарни“ од луѓе кои не ги следите. Новите промени можеби […]

Прочитај повеќе

Веб базираниот Тwitter клиент HootSuite во новата верзија 5 додаде доста нови и интересни опции што се одлични не само за индивидуалните корисници, туку и на бизнисите. (мали или големи не е важно, на „интернетс“ сите имаат пристап до корисни алатки).

Прочитај повеќе