(„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите) Да креирате совршено резиме кое ќе ве претстави во најдобро светло кај идниот работодавач не е воопшто […]

Прочитај повеќе