Специјални гости во оваа епизода на GG.mk се Мартин Наник и Иво Нешковиќ од репрезентацијата во Magic: The Gathering. Освен ова ќе може да ги слушнете и размислувањата на Бобо и Данко за надградбата на No Man’s Sky. Емисијата вообичаено не може да помине без игри, фокусот е на Killing Floor 2, Darksiders: Warmastered  и Planet Coaster.

Прочитај повеќе

Македонската е-спорт федерација, по завршување на националните квалификации во CS:GO, League of Legends и Heartstone, ја одбра македонската е-спорт репрезентација за оваа година која сега се подготвува да отпатува на светското првенство во е-спорт во Џакарта. Во земја каде што признаени спортски репрезентации и спортисти, како и талентирани ученици и студенти бараат помош за да отпатуваат […]

Прочитај повеќе

По лошиот настап на Нигерија на Светското фудбалско првенство, нигерискиот претседател Гудлак Џонатан им стави 2 години забрана на националниот тим да настапува на официјалните натпреварувања.

Прочитај повеќе

Firefox доби интересни Persona теми со знамињата на репрезентациите кои ќе учествуваат на Светското првенство во Јужна Африка.

Прочитај повеќе