Новогодишната честитка за бесплатните корисни на Github дојде малку подоцна, но сепак е тука. Платформата ќе им овозможи и на бесплатните корисници да користат приватни складишта, без ограничување на нивниот број. Ограничувањето сепак постои и се однесува на бројот на луѓе кои имаат пристап до овие проекти. До проектите пристап имаат најмногу тројца соработници. За […]

Прочитај повеќе