Можностите на технологијата која неодамна ја претстави Nvidia се воодушевувачки. Со помош на „deep learning“ технологијата може успешно да пронајде и да замени пиксели што недостасуваат. Ако станува случај за фотографија која не е дигитална, технологијата може да ги замени оштетените делови. Секако, за дел од презентациите изгледа дека има уште многу пат пред ова […]

Прочитај повеќе