Facebook Messenger можеби е најпопуларната најлоша апликација за iOS. Мessenger се искачи на првото место по бројот на симнувања на Apple App Store, но со рејтинг од само 1-ѕвезда. Добар дел од ниските оцени за апликацијата доаѓаат поради тоа што корисниците се чувствуваат присилени да го користат Facebook Messenger, откако друштвената мрежа ја укина поддршката […]

Прочитај повеќе

Поради фактот што секој може да придонесе во создавањето на содржина на Wikipedia, многумина не веруваат во вистинитоста на содржините кои онлајн енциклопедијата ги нуди. Затоа и Wikipedia се уште не се користи во акадамески истражувања, семинарски, дипломски, итн. Но, Wikipedia најави нова опција која ќе има за цел да го зголеми кредибилитетот на содржините […]

Прочитај повеќе

Facebook тестира промени на коментарите кои ќе опфатат корисничка мрежа, гласање на коментарите и подкоментари, пишува AllFacebook објавувајќи скриншот од промените.

Прочитај повеќе