Друштвена мрежа, редизајнирани Notes, стримање на видео во живо… како што веќе знаете, Facebook станува платформа за сé. Но, му фалеше нешто, и тоа доаѓа во форма на Facebook.com/services. Оваа нова услуга ќе овозможи пребарување на Facebook страници на локални продавници и бизниси според оценките на корисниците. На кратко, Facebook се обидува да направи ривал […]

Прочитај повеќе