Порано или подоцна, вашиот компјутер знае значително да ја намали брзината и ефикасноста и она што обично помага е форматирање на дискот и свежа инсталација на оперативниот систем. Во случај на Windows 10, постојат неколку процедури, од кои најмалку болната се чини дека е преземање на ISO фајл и префрлување на USB стик. Но, за […]

Прочитај повеќе