Иако веб порталите и блоговите постојат повеќе од дваесет години, македонските власти сè уште се мачат да ги дефинираат за да ги вметнат во Законот за медиуми. Но, можеби веќе не е прашање што се овие сајтови, туку дали воопшто треба да се регулираат? Новинари, уредници и експерти за медиуми се собраа на средба организирана […]

Прочитај повеќе