Мicrosoft имплементира содржителни надградби за Windows 10 два-пати годишно. Со излегувањето на овој оперативен систем, корисниците искусија значителни надополнувања, првин со Anniversary Update, а потоа со Creators Update и последниот Fall Creators Update. Наредниот месец се спрема пролетната надградба, позната како Redstone 4 или Spring Creators Update. Надградбата првенствено ќе се фокусира проширената реалност и ќе се одликува со нова […]

Прочитај повеќе