Новиот гејминг лаптоп од Razer, Blade Pro, доаѓа со топ спецификации, и како се од Razer – со луда цена. Хардверот не само што е претерување туку е „вистинско чудовиште“. Blade Pro доаѓа со 17.3-инчен екран со 4К резолуција (3840х 2160) и Nvidia G-Sync, како и 100% Adobe RGB опцијата за корекција на боја. Ако ова не […]

Прочитај повеќе