Open Homes е платформата на Airbnb која треба да им помогне на сите на кои им е потребна помош. „На почетокот на годината си зацртавме дека во следните 5 години ќе им помогнеме на нашите домаќини да им ги понудат домовите на 100.000 раселени лица. Зошто да не им го понудиме истото решение на сите кои […]

Прочитај повеќе