Samsung прикажа само еден дел од предностите на виртуелната реалност во својот последен потфат кој беше малку неочекуван. Јужнокорејската компанија стримаше раѓање на машко бебе за таткото, одалечен 4.000 километри, да може да го доживее овој момент. „Понекогаш препреките како растојание предизвикуваат луѓето да пропуштат да бидат дел од искуствата кои никој не сака да […]

Прочитај повеќе

Како би изгледало раѓањето на Исус Христос гледано од неговите најблиски, но тоа да се случи денес кога имаме Facebook, Twitter и имејл, за да споделиме информација?

Прочитај повеќе