RadioMK е македонска Android апликација од Никола Петровски, која на корисниците им овозможува едноставно да ги следат локалните радио станици. Станува збор за апликација со супер едноставен дизајн кој им овозможува и на најмалку технички подготвените корисници веднаш да ја вклучат апликацијата и да слушаат музика. Со самото отворање на RadioMK корисникот се наоѓа на […]

Прочитај повеќе