Detroit: Become Human е PS4 ексклузивен хит на студиото Quantic Dream (Fahrenheit, Beyond: Two Souls, и Heavy Rain). Beyond: Two Souls и Heavy Rain повеќе не се PS4 ексклузиви и пола година како се продаваат во PC форма на Epic Store. Detroit: Become Human, нивниот најнов наслов, требаше одамна да излезе, но таквото нешто неколку […]

Прочитај повеќе