Посетите и разговорите со педагози и психијатар кога тоа е потребно се важен дел од здравјето на луѓето. За жал ова не е пракса во Македонија и најчесто луѓето не се консултираат и не ги посетуваат овие специјалисти дури и кога ова им е потребно. За да го надмине овој јаз Разговор.мк додаде нова функционалност […]

Прочитај повеќе