За време на Првата Светска Војна, единствен начин на комуникација помеѓу војниците и нивните семејства биле разгледници. Return to Sender Map е вебсајт каде добивате пристап до мапа преку која не само што можете да го гледате патот низ кој патувале разгледниците туку и да читате најразлични податоци поврзани за нив. Од една друга локација, […]

Прочитај повеќе