Во потрагата по идеална заштита на вашата приватност кога сте онлајн, Tor, па дури и Tails се наметнуваат како нај очигледни решенија, но доколку барате подеднакво солидна алтернатива за маскирање на вашите прелистувачки навики, тогаш би можеле да го насочите вниманието и кон ProtonVPN. ProtonVPN е бесплатна апликација за VPN (Virtual Private Network), со фокус […]

Прочитај повеќе