Следењето на кутиите и производите во магацините не е едноставно. Ова важи како за магацините за складирање, така и во поштенските магацинии во кои се распределуваат пратките. Дел од кутиите се губат, но се чини дека во иднина на овие проблеми може да им дојде крајот. Првенствено поради роботите кои ќе ги освојат магационареските работи, […]

Прочитај повеќе