Кинескиот производител на комуникациска опрема и телефони, ZTE, ја повика јавноста со свои идеи да го дизајнира нивниот нов паметен телефон. Project CSX, скратено од Crowd Sourced X, е со идеја корисниците да помогнат во создавањето на телефонот. Првите идеи се интересни како: додавање на маска со соларен панел или втор дисплеј кој може да […]

Прочитај повеќе