Присутноста на сите најпопуларни друштвени мрежи е понекогаш исцрпувачка, не само поради следењето на новостите и содржините споделени од страна на вашите пријатели, туку и од самиот факт што бројката на овие популарни сајтови се зголемува и повеќето корисници постојано се во очекување на „the next big thing“. Но тоа не треба да ви биде […]

Прочитај повеќе

Бизнис мрежата LinkedIn која постои од 2003 година, сега стигна до бројката од 150 милиони регистрирани корисници во повеќе од 200 држави. Со постигнување на оваа монументална бројка за една професионално ориентирана бизнис мрежа, уште поточен им е описот: „најголема професионална мрежа на светот”. Според постариот потпретседател за развивање на продукти, Дип Нишар, LinkedIn добива […]

Прочитај повеќе

Доколку ја користите професионална друштвена мрежа Linkedin, оваа вест ќе ви биде интересна. Компанијата објави алатка, наречена InMaps, со која ќе можете да ги визуелизирате вашите бизнис контакти и да добиете презентација на вашиот професионален свет.

Прочитај повеќе