Музичката индустрија конечно доби добри вести во борбата против пиратеријата. Добрата вест е дека на пазарите каде Spotify работи пиратеријата на музика е значително помала од оние на кои не постои сервисот. Но, има и лоша вест – продажбата на дигитална музика во овие пазари е помала од пазарите каде сервисот не е присутен, иако […]

Прочитај повеќе