Британската манекенка Клои Ајлинг цела недела живееше во кошмар. Криминална банда ја киднапира на 10 јуни. Потоа 6 дена ја држеа и се обидоа да ја продадат во аукција на скриениот интернет (DarkWeb). Почетната цена за девојката беше 300.000 долари, вели NBC News. Девојката која има 20 години е киднапирана во Милано. Потоа, дрогирана во вреќа е пренесена во село […]

Прочитај повеќе