PrivaZer е бесплатна алатка која се одликува со стотици можности за различно скенирање и чистење колачиња, регистар, работна меморија, но и најразлични програми. PrivaZer е особено ценет и поради можноста за бришење претходни верзии на Windows оперативниот систем, како и стари надополнувања. Ова се работи кои заземаат многу простор на хард дискот, а се нема […]

Прочитај повеќе

PrivaZer е бесплатна алатка која се одликува со комплексни можности за отстранување најразлични траги за тоа како го користите вашиот компјутер. Можете да започнете 100 најразлични скенирање и операции на чистење низ прелистувачите, регистарот, RAМ, бројни програми и хард дискот. Најновата, четврта верзија верзија на програмот се има подновено со суптилно надграден дизајн. Паралелно со […]

Прочитај повеќе