Наскоро фан страните ќе можат приватно да комуницираат со фановите и другите Facebook корисници. Тестот на „Private Messages for Pages” беше потврден и од Facebook. До сега администраторите можеа приватно да комуницираат со корисниците, но немаше да бидат претставени како бренд, ниту пак корисниците можеа да отворат комуникација со фан страните. „Private Messages for Pages”, […]

Прочитај повеќе

Twitter дозволува само да пратите директна приватна порака (DM) само на еден корисник во исто време. Тоа може да биде проблематично, бидејќи ако треба да информирате неколку твитерџии за исто нешто, ќе треба да пратите неколку пораки. Благодарение на Тweetguru.net/multi можете да пратите еден DM твит на повеќе корисници одеднаш.

Прочитај повеќе