Најверојатно и да не знаевте дека во тек се локални избори, од изгледот на вашите ѕидови на друштвените мрежи, брзо може да го заклучите ова. Секако, во Македонија и овој пат го имаме вообичаениот фолклор. Дел од проблемите се и во начинот на кој го користиме интернетот и пребарувачите. Ако побарате: „Партија Х предавници“ или […]

Прочитај повеќе

<Надополнето:> Time.mk за кратко време од објавувањето ја тргна сината и црвена верзија поради незадоволство на корисниците. Дискусијата за црвен и син пристрасен Time.mk можете да ја прочитате во коментарите подолу, каде има доста интересни коментар што го критикуваат Time.mk бидејќи „етикетира“, но и коментари кои се сложуваат дека македонските медиуми се пристрасни.

Прочитај повеќе