Prisma e најверојатно најдобрата апликација за едитирање на фотографии, но сега има конкурент во Artisto. Оваа апликација е достапна за iOS или Android , и се користи за претворање на видеата во уметнички дела. Има многу филтри кои може да ги одберете, дел се присутни и на Prismа, дел се уникатни на Artisto. Само притиснете […]

Прочитај повеќе

Апликацијaта која ги едитира вашите досадни фотографии во уметнички дела е достапна и на Android. Prisma стартуваше пред една недела во бета и можеше да се користи по барање до развивачите, но сега им е достапна на сите преку Google Play. На Android апликацијата ќе биде достапна на сите уреди кои користат Android 4.1 и […]

Прочитај повеќе

Има купишта апликации со филтри за едитирање на фотографии. Филтрите станаа популарни со Instagram, и сега ги има насекаде, дури и на мобилниот Facebook. Но, сите се горе-доле исти. Сè додека на ја откриете Prisma – додаток за Instagram кој овозможува артистички манипулации на сликите, кои од обични фотографии се претвараат во уметнички дела. Тоа што […]

Прочитај повеќе