За 370 денари месечно, добивате пристап до Prime Video (стриминг на видео содржини како филмови и серии) и Prime Gaming (Twitch, бројни додатоци за игри и цели игри). За сите љубители и на филмови и на игри, ова е исклучително добра зделка. Моментно, сите претплатници можат бесплатно да извлечат код за Battlefield 1. Кодот се […]

Прочитај повеќе