The Witcher 3 знае да биде исклучително предизвикувачка игра, но доколку сакате дополнителен слој на комплицираност, тогаш Primal Needs ќе воведе и високо-прилагодливи елементи на преживување. Со Primal Needs, Гералд ќе мора да јаде храна, внесува течности, но и одмора. Во спротивно, не би можел да биде целосно ефикасен во битките. Па така, консумираната храна […]

Прочитај повеќе