Екраните на телефоните и таблетите знаат да бидат исклучително светли. Таквото нешто може значително да ги оштети вашите очи. Нормално, за да ја намалите светлината потребно е да повлечете со прстот од горната страна на екранот и да го поместите Brightness лизгачот кон лево. Голем број телефони сега дозволуваат и автоматско намалување на светлината на […]

Прочитај повеќе