(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Ja започнувам новата 2016-та со приказна за мојот омилен вид на претприемачи, а тоа се општествените претприемачи. Омилени ми се бидејќи овие луѓе го вложуваат сиот свој труд, време и вештини за да донесат […]

Прочитај повеќе