Play Store има над милион апликации и пронаоѓањето на апликациите кои ни се потребни понекогаш е повеќе работа на среќа и информираност, отколку на упорност. Но, Google ќе го смени ова со нова функционалност на Android, и ќе се обиде да ни помогне да ги пронајдеме апликациите кои ни се потребни, кога ни се најпотребни. Она што […]

Прочитај повеќе