Kiddle е безбеден пребарувач наменет за децата. Резултатите доаѓаат од Google, а дел од нив се одобруваат и од едиторите на визуелниот пребарувач. Идејата зад прелистувачот е да бидат безбедна околина за најмладите корисници, тие што раснат со интернет да ги избегнат сите оние глупости, навреди и несоодветни содржини. Но, иако е корисен, сепак Kiddle […]

Прочитај повеќе