SideKick e необична екстерна батерија за паметни телефони. За разлика од најголем дел од сличните уреди, SIdeKick е мултифункционален. Освен што е доволно моќна за да додаде 2 часа разговор на празниот телефон, уредот може да користи обични батерии за полнење на телефонот. Дополнително, може да го користите SideKick за да го наполните телефонот од […]

Прочитај повеќе

USB Power Bank е навистина корисен уред кој може да ви помогне кога ќе ви се испразни батеријата на таблет компјутерот или телефонот. Цената на овие уреди и не е превисока, но ако имате слободно време и имате стара батерија од лаптоп, истиот може да си го направите и сами. DoItYourself Gadgets ги има останатите […]

Прочитај повеќе