Samsung и официјално најави дека ќе ги повлече новите Galaxy Note 7 уреди од пазарите на кои ги продава. Компанијата мора да го затвори пропустот со батеријата која е вистинска опасност за дел од корисниците. Note 7 е повлечен од 10 пазари, а компанијaта би можела да го затвори пропустот и да го врати во продавниците […]

Прочитај повеќе