Во 99-та „епизодата“ на #Комкаст се дискутира за контент маркетинг и што е потребно за креирање на квалитетна содржина. Гостин на Дарко му е Данче Азаманова од Embed Social. За креирањето на маркетинг кампања се потребни повеќе предзнаења: од сервисот што се рекламира до навиките на корисниците/купувачи кои би биле заинтересирани. Она што го одликува […]

Прочитај повеќе

Фокус на оваа епизода се LinkedIn и B2B контактите. Гостин на Дарко Булдиоски во овој комкаст му е Данчо Димков основач на BizzBee Solutions. Данчо е искусен бизнис консултант кој последниве години со својот тим во BizzBee Solutions се фокусира на бизнис кон бизнис комуникацијата пред се преку LinkedIn. Тој вели дека LinkedIn е сосем […]

Прочитај повеќе