Форумџиите стартува тема за креирање листа на странски онлајн продавница кои испорачуваат во Македонија, со и без поштарина и слични давачки. Листата не е конечна, туку е направена пред се според искуството на форумџиите, односно поголемиот дел од продавниците на мини-листата се проверени, некој или порачувал од нив или со сигурност знае дека вршат испорака во Македонија.

Прочитај повеќе